Niskanen juhli Vuokatin Aateli Racessa – Lindholmilla erilainen alkukesä

Remi Lindholm
Lukulistalle
ClosePlease login

Iivo Niskanen vei jälleen helteisen Vuokatin Aateli Racen ykköstilan 19,7 sekunnin erolla Markus Vuorelaan. Lauri Lepistö oli kolmas.

– Ihan mukava päivä, eikä eilisessäkään ollut valittamista. Heinäkuu menee Vuokatissa ja Kuopiossa, elokuussa rullakisoihin Blinkiin Norjaan ja siitä korkean paikan leirille, Niskanen kertoi harjoituskauden jatkostaan.

Remi Lindholm päätyi tällä kertaa sijalle kuusi. Lindholm sanoi hakeneensa päivistä paljon.

– Mutta en saanut yhtään mitään, tai ihan ookoo-treenin sain.

Hän on yrittänyt rakentaa harjoituskauttaan nousujohteisemmin.

– En ole ihan hirveästi vielä lyönyt kovia tehoja vielä. Olen yrittänyt pitää enemmän vk:ta ja nostaa kohti syksyä. En ole yhtä hyvässä kunnossa nyt kuin aikaisemmin. Nyt ei ollut mitään saumaa top kolmeen, Lindholm sanoi.

Nyt Vuokatissa meneillään olevan maajoukkueleirin jälkeen Lindholm suuntaa Miro Karppasen kanssa Livignoon kolmeksi viikoksi.

Hakola: ”Onneksi tässä on puoli vuotta jäljellä”

Maajoukkuehiihtäjistä Ristomatti Hakolan harjoituskaudet ovat usein olleet haastavia. Tällä kertaa hiihto-osuudet jättivät lähinnä toiveen, että tästä eteenpäin kaikki sujuisi hyvin.

– Ei tämä nyt mikään kulku ollut, mutta onneksi tässä on puoli vuotta jäljellä (kauteen). Aina tämä on hyvä tilannekatsaus ja hyviä harjoituksia. Tässä saa maksimaalisen kärsimyksen, Hakola tiivisti.

Aateli Racessa rullahiihto-osuudet käydään vapaalla, jota Hakola ei ole kolmeen vuoteen liiemmin hiihtänyt.

– Näkyyhän se. Mutta ei auta kuin hiihtää, koska sitä kolmea vuotta ei takaisin saa.

MM-kisoissa Hakolan tähtäin on suunnattu 10 kilometrin perinteisen kilpailuun. Työ sitä kohti jatkuu leiripätkillä Vuokatissa.

Lue myös: Lepistön ja Vuorelan kesätreenikuulumisia

Vastaa