Laiva on lastattu Tukholman maratoonareilla

Tukhomlman maraton
Lukulistalle
ClosePlease login

SUOMALAISTEN SUOSIKKI Tukholman maraton ottaa uutta tuulta purjeisiinsa parin vuoden koronakurimuksen jälkeen. Silja Line järjestää jälleen laivamatkan ensi kesänä 4. kesäkuuta järjestettävään juoksuun.

Tukholma on perinteisesti ollut mainio kesäkauden avaus suomalaisille. Kesän ensimmäinen miniloma

onnistuu viikonlopun puitteissa. Vuosikymmen sitten parhaimmillaan yli 6 000 suomalaista saapui maaliin lähes 20 000 muun juoksijan kanssa Tukholman historialliselle olympiastadionille, joka jo yksin on näkemisen arvoinen nähtävyys ja kokemus.

Aikoinaan myös maailman parhaaksi maratoniksi tituleeratun juoksun reitti on oiva tapa nähdä Tukholma ja aistia sen eri kaupunginosia merellisissä maisemissa: Vasastan, Kungsholmen, Gamla Stan, Djurgården sekä Östermalm ja Södermalm.

Juoksun lähtö- ja maalipaikka ovat kävelymatkan päässä Silja Linen terminaalista, ja ryhmämatka samanhenkisessä joukossa tekee kokemuksesta ikimuistoisen.

Koronan seurannaisvaikutukset näkyvät kuitenkin vielä maratonmarkkinoilla. Nyt tarjolla on omatoimimatka adidas Stockholm Marathonille yhteistyössä Tallink & Siljan kanssa ilman koronarajoitteita. Paketit sisältävät risteilyn valitussa hyttiluokassa. Kaikki muut palvelut lisämaksullisia. Risteily tapahtuu m/s Silja Serenadella 3-5.6 2022.

 

Kuva Stockholm Marathon

Vastaa