Löydä retkikohteet Suomessa – Retki Suomi 

Retki Suomi 
Lukulistalle
ClosePlease login

Uusi maksuton retkisivusto auttaa löytämään Suomen luontokohteet ja luontopolut sekä museot ja nähtävyydet.

RetkiSuomi.fi -sivusto näyttää kävijälle helposti retkikohteita koko Suomesta. Sivustolla on tuhansia luontokohteita, luontopolkuja ja nähtävyyksiä. Näiden lisäksi sivustolla näkyvät mm. uimapaikat, tulentekopaikat, melontareitit, hiihtoladut, lintutornit ja monet muut harrastuspaikat.

– Kattava valikoima auttaa suunnittelemaan monipuolisia retkiä, joihin sisältyy luontoa ja kulttuuria. RetkiSuomea voisi kuvailla retkeilyn Google Mapsina. Kun näet yhdessä palvelussa luontopolut, maastokartat, säätiedot ja kahvilat, on helpompaa suunnitella pidempi retki ja myös inspiroitua uusista kohteista, kertoo sivuston tekijä Hannu Kankaanpää.

RetkiSuomi.fi toimii selaimessa ja on myös asennettavissa omalle puhelimelle. Retkikohteet on järjestetty sovellukseen niiden monipuolisuuden mukaan. Kirjautumalla sivustolle voit tehdä kohteista omia muistiinpanoja ja jakaa kuvia retkistäsi.

– Voit myös helposti merkitä sivulle omia suosikkejasi tai kohteita, joissa haluaisit käydä, Kankaanpää kertoo. Ennen kaikkea sivusto on tarkoitettu helpoksi kaikille: kirjautumispakkoa ei ole, ja palvelun käyttö on maksutonta. Parhaiten tutustut palveluun, kun hyppäät kartalle. 

 

Lue myös:

Kansallispuistot – seitsemän piilotettua helmeä

Vastaa