Asics Gel-Kayano™ 30 – uudistunut klassikko

Asics Gel-Kayano™ 30
Lukulistalle
ClosePlease login

Tyylikkyyttä, ketteryyttä ja mukautuvaa tukea – tätä kaikkea tarjoaa ASICS GEL-KAYANO™ 30.

ASICSin lippulaivatuotteisiin lukeutuva GEL-KAYANO™ 30 murskaa viimeisetkin stereotypiat pronaatiotuetuista juoksukengistä, joita on pidetty kömpelöinä tai rumina. Tämän klassisen kenkäsarjan uusin versio nostaa tuettujen kenkien mukavuuden ennenkokemattomalle tasolle.

Kuten mallin numerosarjakin antaa ymmärtää, vakaiden kenkien pioneerimalli juhlii 30 vuoden taivaltaan runsaasti uudistuneena. ”Pronaatiotuetut kengät kärsivät maineestaan kömpelöinä, rumina ja epämukavina jalkineina. Juuri siksi olemme entistäkin innoissamme voidessamme juhlia GEL-KAYANO™ -sarjan 30-vuotisjuhlia tällä merkittävällä virstanpylväällä, joka tarjoaa kengän kohderyhmälle entistä paremman ja mukavamman vakauden juoksuihinsa”, ASICSin EMEA-alueen vanhempi tuotemarkkinointipäällikkö Rohan van der Zwet kertoo.

Asics Gel-Kayano™ 30

Vakautta neljässä ulottuvuudessa

Kun kyse on pronaatiotuetusta mallista, uudistusten tarina on hyvä aloittaa tärkeimmästä tekijästä eli mukautuvaa vakautta tarjoavasta 4D GUIDANCE SYSTEM™ -teknologiasta. Se tarjoaa tukea neljässä ulottuvuudessa, juuri silloin kun juoksija sitä eniten tarvitsee. Kolmen tutun ulottuvuuden – leveyden, pituuden ja syvyyden – lisäksi tuki kattaa myös ajallisen ulottuvuuden, kun ohjausteknologia lyhentää jalan aikaa ylipronaatiossa. Sen seurauksena juoksuaskelista tulee paremmin tuettuja ja entistä mukavampia.

Myös geeli ja välipohja uudistuneet

GEL-KAYANO™ 30:ssa on käytetty samaa PURE-GEL™ -teknologiaa kuin tämän vuoden alussa lanseeratussa ASICS GEL-NIMBUS™ 25 -mallissa. Uusi geeli on aiemmin käytettyä vastinettaan pehmeämpää ja kevyempää. Parannetun iskunvaimennuksen ansiosta juoksu etenee pehmeämmin ja sulavammin kuin koskaan aiemmin.

Vallitsevia kenkätrendejä mukaillen myös GEL Kayano™ 30:n välipohja on aiempaa massiivisempi. Pohjan korkeus on neljä milliä aiempaa mallia korkeampi, kun höyhenenkevyttä FF BLAST™ PLUS ECO välipohjamateriaalia on 20 % enemmän, mikä tekee kengästä mukavamman kuin sen edeltäjät.

Tuettu kenkä on vaihtoehto myös neutraalille askeltajalle

Ylipronaation lisäksi myös harjoittelun tiheys, väsymys lenkkien aikana, juostu kokonaismatka, kehon paino ja monet muut seikat voivat puoltaa sitä, että neutraali askeltaja voi hyötyä tuetusta kengästä.

ASICSin mukaan esimerkiksi monet huippu-urheilijat haluavat toisinaan harjoitella tuetuilla kengillä, erityisesti jos heillä on ollut aiempia loukkaantumisia ja he haluavat varmistaa turvallisen harjoittelun. Nykyiset pronaatiotuetut kengät on suunniteltu tukemaan vain, kun tukea todella tarvitsee.

”Pronaatiotuetun kengän vakaus ei ole tuntunut koskaan tätä paremmalta. Odotamme innolla juoksijoiden kokemuksia tästä kengästä”, Zwet summaa. 

Asics Gel-Kayano™ 30 – huipputeknologiaa kautta linjan

  • 4D GUIDANCE SYSTEM™ on vallankumouksellinen askelta vakauttava järjestelmä, joka tarjoaa liikkeeseen mukautuvaa ja parempaa tukea juuri kun sitä eniten tarvitaan. Järjestelmä lyhentää aikaa, jonka jalka on ylipronaatiossa.

Asics Gel-Kayano™ 30

  • PureGEL™ on 65 % pehmeämpi kuin aiemmissa malleissa käytetty GEL. Pehmeyden lisäksi se vaimentaa iskutusta entistä paremmin.
  • FF BLAST™ PLUS on entistä kevyempi välipohjamateriaali, mikä mahdollistaa entistä kimmoisamman välipohjan ilman painon lisäystä. GEL-Kayano™ 30:n välipohja on 4 mm korkeampi kuin aiemmissa malleissa.

ASICS GEL-KAYANO™ 30

  • ASICS GEL-KAYANO™ 30
  • PAINO 303 g (M) / 263 g (N)
  • DROPPI 10 mm
  • PRONAATIOTUKI 4D GUIDANCE SYSTEM™
  • POHJAN KORKEUS M 40–30 mm, N 39–29 mm
  • VÄLIPOHJA FF BLAST™ PLUS ECO & PureGEL™ 
Vastaa