Sauconyn kesän uutuuksissa Pro ja Speed -mallien kolmannet versiot

saucony Endorphin Speed 3
Saucony Endorphin Speed 3
Lukulistalle
ClosePlease login

Sauconyn kesän odotetuimmat uutuudet, Endorphin Pro 3 ja Endorphin Speed 3, ovat nyt myynnissä.

Vuonna 2020 lanseerattu Endorphin-mallisto sisältää kolme eri mallia; Pro, Speed ja Shift. Pro on Sauconyn lippulaiva ja paras kilpakenkä. Speed on monikäyttöisempi versio Pro-mallista, joka soveltuu loistavasti myös harjoituskäyttöön. Shift on selvästi määräharjoitteluun suunniteltu kenkä.

Pro 3 ja Speed 3 -kengät tulivat markkinoille keskikesällä ja ne ovat saaneet mukavia päivityksiä edeltäjiinsä verrattuna. Molemmat mallit ovat saaneet lisää iskunvaimennusta, mikä näkyy kenkien pohjien paksuudessa. Uusissa malleissa pohjan paksuus on nyt 39.9 mm. Molemmat kengät sopivat kilpakäyttöön, sillä kansainvälisen lajiliiton raja pohjan paksuudelle on 40 mm. Molempien mallien päälliset ovat hyvin pelkistettyjä ja muistuttavat hyvin paljon radalla käytettävien piikkareiden yläosaa.

Sauconyn mallistosta vastaavan Vincent Harderin mukaan uudet kengät sopivat kaikentasoisille juoksijoille.

 – Molemmat, Pro 3 ja Speed 3, on suunniteltu nopeus etusijalla. Yritimme tehdä näistä kengistä mahdollisimman kevyitä ja tehokkaita, jotka sopivat kilpajuoksijoille. Samalla molemmat mallit sopivat myös hyvin kaikentasoisille juoksun harrastajille, Harder kertoo Runner’s Worldin haastattelussa.

 – Keskitymme usein vain hiilikuitulevyyn, mutta kengän iskunvaimennuksella on suurin rooli energian tuottamisessa ja sen palauttamisessa. Iskunvaimennuksen ja hiilikuitulevyn yhteistyö on tärkeintä ja onnistuimme siinä hyvin näissä malleissa, Harder toteaa.

Pro 3 on Sauconyn nykymalliston ehdoton lippulaiva ja brändin paras kilpakenkä. Kengässä on käytössä paras iskunvaimennus, joustava hiilikuitulevy ja erittäin kevyt päällinen. Paksumman pohjan ansiosta kenkä on todella vakaa, mikä mahdollistaa sen käytön myös juoksuharrastuksen alkuvaiheissa oleville juoksijoille.

Speed 3 on monipuolinen valinta juoksijalle, joka juoksee peruslenkkien ohella myös nopeatempoisempia harjoituksia. Kengän pohjassa sijaitseva nailonlevy on edeltäjäänsä leveämpi, joka tarjoaa yhä tasaisemman juoksutuntuman. Kenkä on suunniteltu kestämään ja sen kimmoisuus ei katoa ensimmäisten kuukausien aikana.

Myös sarjan kolmas malli, Shift, tulee saamaan päivitetyn kolmannen version. Shift 3 tulee markkinoille loppuvuoden aikana.

Endorphin Pro 3:

  • Paino: Miehet 204 g / naiset 176 g
  • Droppi: 8 mm
  • Iskunvaimennus: PWRRUNPB
  • Suositushinta: 260 €

Endorphin Speed 3:

  • Paino: Miehet 229 g / naiset 204 g
  • Droppi: 8 mm
  • Iskunvaimennus: PWRRUNPB
  • Suositushinta: 200 €
Vastaa