Sauconyn uusin tulokas, Endorphin Elite, on valmis kisapäivän haasteisiin

Lukulistalle
ClosePlease login

Sauconyn odotettu uutuus Endorphin Elite on nyt myynnissä valikoiduissa jälleenmyyntipisteissä.  

Saucony, yksi maailman vanhimmista juoksubrändeistä, juhlii tänä vuonna 125-vuotista historiaansa. Kehittyminen ja innovaatio ovat olleet aina lähellä brändin ydintä, ja tämä tulee loistavasti esille juhlavuoden tuotteissa.  

Saucony esitteli juoksumaailmalle vuonna 2020 Endorphin-malliston, joka keskittyy pääosin hiilikuitu- ja nailonlevyin varustettuihin kilpailukenkiin. Nyt mallisto saa uuden tulokkaan, kun kauan odotettu Endorphin Elite -kisakenkä ilmestyy kauppoihin helmikuun 21. päivä.  

Elite on suunniteltu tärkeän kisapäivän haasteet mielessä. Ennätykset ovat tehty rikottavaksi, ja Elite pyrkii helpottamaan juoksijoita niiden murskaamisessa. Saucony esittelee Elitessä täysin uuden PWRRUN HG -vaahdon, joka on tähän mennessä brändin energiatehokkain iskunvaimennuksen muoto.  

Voimakkaasti juoksuliikettä eteenpäin työntävä SPEEDROLL-teknologia on tuttu jo aikaisemmista Endorphin-kengistä, mutta Elitessä sitä vahvistaa uudistettu hiilikuitulevy. Kengän päällinen on hyvin minimaalinen, mutta se antaa juoksijalle tarvittavan tuen. Eliten pohjan paksuus on 39,5 mm ja se sopii loistavasti kilpakäyttöön, sillä kansainvälisen lajiliiton raja pohjan paksuudelle on 40 mm. 

Teimme urheilijoidemme kanssa tiivistä yhteistyötä useiden vuosien ajan, koska halusimme tehdä Endorphin Elitestä todellisen superkengän. Se on suunniteltu vauhti, ennätykset ja maksimaalinen energiatehokkuus mielessä, Sauconyn kansainvälinen tuotevastaava Brian Moore kertoo.  

Elite ei ole pelkästään ammattilaisille, vaan se sopii jokaiselle juoksijalle, joka yrittää rikkoa omat ennätyksensä, Moore tiivistää.  

Suomessa Endorphin Eliteä myyvät Tempo Running Store (Helsinki), hulluna.com (Oulu) ja sporttipaja.fi.  

Endorphin Elite:  

  • Paino: Miehet 204 g / Naiset 185 g 
  • Droppi: 8 mm
  • Iskunvaimennus: PWRRUN HG
  • Suositushinta: 340 € 
Vastaa