Sauconyn uusin tulokas, Kinvara Pro, tuo hiilikuitulevyn jokapäiväiseen käyttöön  

Kinvara Pro
Lukulistalle
ClosePlease login

Sauconyn odotettu uutuus Kinvara Pro on nyt myynnissä valikoiduissa jälleenmyyntipisteissä.   

Hiilikuitulevyillä varustetut juoksukengät ovat tulleet laji-ihmisille tutuiksi viime vuosien aikana, ja monilla matkoilla on vietetty ennätysmurskajaisia teknologian kehityksen myötä. Hiilikuitukenkien pääasiallinen käyttö on keskittynyt tähän mennessä kilpailuihin ja koviin harjoituksiin, mutta Sauconyn Kinvara Pro tuo hiilikuidun nyt jokapäiväiseen käyttöön.  

Saucony juhlii tänä vuonna 125-vuotista historiaansa, ja yksi juhlavuoden odotetuimmista tuotejulkaisuista on Kinvara Pro. Kehittyminen ja innovaatio ovat olleet aina lähellä brändin ydintä, ja tämä tulee loistavasti esille uudessa Kinvarassa. Kyseinen malli on ollut jo vuosien ajan yksi Sauconyn suosituimmista kengistä, eikä uusin tulokas petä odotuksia. 

Kinvara Pro on suunniteltu kestämään jokapäiväisen harjoittelun vaatimukset. Kengässä on käytössä Sauconyn kolmea eri iskunvaimennukseen käytettävää vaahtoa (PWRRUN, PWRRUN+ ja PWRRUN PB), jotka takaavat pehmeän juoksutuntuman. Joustava 3/4 -hiilikuitulevy tuo askeleeseen mukavasti energiaa, ja mahdollistaa myös vauhdikkaammat lenkkivauhdit.  

Voimakkaasti juoksuliikettä eteenpäin työntävä SPEEDROLL-teknologia on tuttu jo aikaisemmista Endorphin-kengistä, ja nyt sama teknologia on tuotu myös Kinvara Pro:hon. Kengän päällinen muistuttaa paljon Kinvara 14 -kengän vastaavaa, ja se kestää hyvin kulutusta.  

Kinvara Pro:n pohjan paksuus on 42,0 mm, joten se on harjoitteluun suunnattu kenkä. Kansainvälisen lajiliiton kilpailuihin liiittyvä raja pohjan paksuudelle on 40 mm.  

Saimme juoksijoilta tasaisesti palautetta siitä, että he haluaisivat mallistoon PWRRUN PB -iskunvaimennuksella ja hiilikuitulevyllä varustetun harjoituskengän. Uusi Kinvara Pro yhdistää monet innovaatiomme, ja antaa jokaiselle mahdollisuuden nauttia vauhdikkaasta juoksukokemuksesta päivästä toiseen, Sauconyn kansainvälinen tuotevastaava Brian Moore kertoo.  

Suomessa Kinvara Prota myyvät Tempo Running Store (Helsinki), hulluna.com (Oulu) ja Makemove (Raisio).  

Kinvara Pro:   

  • Paino: Miehet 269 g / Naiset 240 g 
  • Droppi: 8 mm
  • Iskunvaimennus: PWRRUN, PWRRUN+ ja PWRRUN PB
  • Suositushinta: 235 €  
Vastaa