Maantie Cup jatkuu sunnuntaina Turussa

maantie cup 2022
Lukulistalle
ClosePlease login

Maantiepyöräilyn Maantie Cupin toinen osakilpailu, Simo Klimscheffskij’n muistoajo, ajetaan Turussa sunnuntaina 24.4. Turussa on luvassa todellinen pyöräilyviikonloppu, sillä lauantaina ajetaan TS Kortteliajot Turun keskustassa.

Lauantaina 24.4. ajetaan Turun Hirvensalossa Simo Klimscheffskij’n muistoajo, joka on Maantie Cupin toinen osakilpailu. Lisäksi tapahtumassa ajetaan Kultainen Kampi -sarjan nuorten lähdöt sekä masters-lähdöt. Naisten 40 km startti on klo 13.12 ja miehet lähtevät 60 km kilpailuun klo 14.30.

Kaiken kaikkiaan sunnuntaille on ilmoittautunut 185 pyöräilijää. Miesten kilpailussa nähdään kova taisto, jossa ennakkosuosikin viittaa asetetaan Antti-Jussi Juntusen harteille. Naisissa cupin avauskilpailun voittanut Aino Hämäläinen on mukana myös Turussa.

– Odotettavissa on jännittävät kilpailut. Osanottajia on hyvä määrä ja kelin pitäisi suosia. SKM on ainakin maastoltaan haastava reitti Suomen mittarilla ja joukkuetaktiikka on hyvin keskeisessä roolissa, kilpailunjohtaja Erik Relanto kommentoi.

 

TS Kortteliajo lauantaina

Launtaina Turun keskustassa on luvassa perinteikäs 64. TS-kortteliajo, jossa on miesten ja naisten yleisen luokan lähtöjen lisäksi M16-sarjan kilpailu. Naisten kortteliajo on 15 kierrosta ja starttaa klo 14.20. Miesten kortteliajo kestää 35 kierrosta ja sen lähtö on klo 15. Mukaan on ilmoittautunut 63 pyöräilijää.

 

Maantie Cup tulevat osakilpailut:

  • 24.4. Simo Klimscheffskijn muistoajo, Turku
  • 22.5. Rosendahl GP, Tampere
  • 9.7. SM Kortteli, Jurva
  • 10.7. Jurva maantie, Jurva
  • 16.–17.7. Syysetapit, Kankaanpää
  • 20.8. Taatila GP, Lieto
  • 27.8. 3. Helsinki Velotour race, Espoo

Lue myös:

Maantie Cup 2022 käynnistyi Porissa

Tiedotus Suomen Pyöräily Kalle Kotiranta

www.pyoraily.fi

Maantiepyöräilyn MM

Vastaa