Maantiepyöräily

Maantiepyöräily tarjoaa vauhdin riemua sekä pyöräilijälle että maantiepyöräilyn seuraajalle. Lue maantiepyöräilyn harjoitusohjelmat ja vinkit, löydä parhaat kuntoajot sekä seuraa kiinnostavimmat maantiepyöräilyn etappiajot.

Juoksija.fi -palvelusta löytyvät maantiepyöräilyn harjoitusohjelmat ja pyöräharjoittelun ohjeet kirittävät eteenpäin sekä kuntoilijaa että kilpailijaa. Maantiepyöräilyn ajoasento korostuu etenkin, kun maantiepyöräilyn pitkät lenkit tulevat osaksi harrastusta. Maantiepyörän säätäminen ja bikefitting kuuluvatkin juttukirjoomme.

Maantiepyöräilyn perusteet, maantiepyöräilyn ajotekniikka ja erityisesti ryhmäajo kannattaa opetella riittävän vahvoiksi ennen koin osallistut ensimmäiseen kuntoajoon tai muuhun ryhmässä ajettavaan kilpailuun. Erittäin hyvää ryhmäajon oppia tarjoavat pyöräilyseurojen maantiepyöräilyn kimppalenkit, joita järjestetään kesäkaudella ympäri maata.

Maantiepyöräilyn tulokset ja uutiset pyrimme kertomaan suomalaisittain kiinnostavista kisoista. Maantiepyöräilyn etappiajot kuten Tour de France ja muu ammattipyöräily kuuluvat seurantaamme.

Maantiepyörät löydät varusteklinikastamme sekä esimerkiksi laajemmat maantiepyörien testit ja varustetestit maantiepyörät-sivulta.